pytje hoxhes 483844 um falni dua ta di se cila asht ma e afer tek allahu feja apo kombi a ma te ngat e kem nje arap musliman apo nje shqiptar kryqali kam pas kit fjalim me nje shok deri sa jemi prish per ket un thosha se feja asht kryesorja feja na bashkon ake arap apo qka do qoft nje fe asht tek allahu e ajo esht islami por a e kam drejt dua ta di qe mos te bej mekat per ket allahu um falt sikur se ashtu dhe kryqi kush e shpiki kryqin she a thot bibla apo tvrati ndonje send per kryq pse jesusi apo isai ,a.s esht i vjerur ne kryq a e kan shpikur jehudit kryqin kam ndegju nje hadith se thot gjamija esht shpi e zotit por shumica thon se dhe kisha asht shpi e zotit gje te cilen nuk besoj qe kisha esht shtipi e zotit amuni mem tregu ma´shum allahu je shperbleft pytje hoxhes 71735