Shfrytezo te sotemen ngase e neseremja ndoshta nuk vjen kurreEzistone gjithemone nje e neserme dhe jeta na jep edhe nje mundesi qe ti bejme gjerate sic duhet ppore nese bejme gabime na mbetete vetem e sotmja do te doja te thosha sa shume te dua dhe kure sdo te haroje .Enesmerja nuk eshte e sigurte per askende sonte munde te jete hera e fundite qe i shikone njerezite qe i do prandaje mos prite me beje sote sepse e nesermeja nuk vjene kure sigurishte do te pendoheshe per ditene kure nuk gjete kohe per nje busqeshje nje perqafime nje putheje sepse ishe shume i zene per te realizuare nje deshire te tyre mbaje ata qe dashurone reth vetese thuaju duke mermeriture se sa shum ke nevoje per ta thuaje me vjene keq me fale te luteme faliminderite dhe te gjitha fjalete e dashurise qe di asnjeri nuk do te mbaje mende per mendimete e tua te fshehta kerko nga zoti fuqine dhe zgjuaresine ti shpreheshe tregoju te tjereve d.m.th. e tyre fillo ti beshe enderat e tua realitet tani eshte momenti .pregaditi motra juaj ummu muslimanja