Admin Administrator

Numri i postimeve : 8388 Data e regjistrimit : 02/07/2009 Mosha : 38 Nacionaliteti-Sheti : Tetovë-Maqedoni
 | Titulli: Plaku dhe Djali Tue 29 Dec 2009 - 20:08 | |
| Plaku dhe Djali Ishim duke falur namazin e Xhumasë. Në të djathten time ishte nje plak ndersa ne të djathë të tij kishte një vend bosh sa për një person. Kur u ngritëm për të falur farzin plaku u kthye dhe iu drejtua një djaloshi 14-15 vjecar i cili ndodhej prapa vendit bosh: - Hajde pranë meje bir, mbushe safin. Djali u pergjigj i turpëruar: - Po pati mundësi desha të falem këtu, aty mund të vije njeri tjetër. Plaku hodhi vështrimin nga copa e butë dhe me fije te gjata mbi te cilën ishte ulur djaloshi dhe tha: - Je më butë aty prandaj nuk ke dëshirë të lëvizësh? Dhe vazhdoi i inatosur: - Djalë mamaje c`ti bësh.... Kur mbaroi namazi i Xhumasë po përshëndetesha me plakun. Edhe djaloshi që ishte prapa nesh erdhi e i puthi dorën plakut. Plaku ishte penduar me kohë per atë që i kishte thënë dhe duke ia ledhatuar faqet gjithë nur i tha: - Më fal që të thash djalë mamaje pak më parë, ashtu më shpëtoi nga goja c`ti bësh.... Djalit po i mbushin sytë, uli kokën poshtë dhe ia ktheu: - Kishit të drejtë për atë që më thatë. Copa mbi të cilën këmbëngula të fal namazin mbulonte tabutin e nënës time atë ditë kur vdiq. Kur bie në sexhe mbi të më duket sikur më përqafon mamaja... | |
|
Bona Antar-aktiv

Numri i postimeve : 980 Data e regjistrimit : 27/04/2010 Mosha : 32 Nacionaliteti-Sheti : Në Tokën e All-llahut!
 | Titulli: Re: Plaku dhe Djali Fri 24 Dec 2010 - 16:13 | |
| Selamu Alejkum Motrushe Mekja ma ban Hallall po Tema juaj Fshihet se ashte Postuare nje here nga Vellau Admin me ''29 Dec 2009 - 21:08'' Allahu ju shperbleft per postimin. | | | | | | | "Çdo më bëjnë mua armiqtë e mi?! Unë Xhennetin e kam në zemër, kudo që të shkojë ai është me mua. Në qoftë se do të më përzënë nga vendi im, atëherë kjo për mua do të jetë turizëm dhe do të kem mundësi të përhapë dritën e Allahut! Në qoftë se do të më burgosin, atëherë kjo do të jetë veçim me Allahun, do ta adhuroj Allahun pa pasur preokupime! Në qoftë se do të më vrasin, atëherë do të bie shehid në rrugë të Allahut subhanehu ue teala!" Shejkhul Islam Ibn Tejmijje rahimehullah | | | | | | | | | | | | |
| |
|
Bona Antar-aktiv

Numri i postimeve : 980 Data e regjistrimit : 27/04/2010 Mosha : 32 Nacionaliteti-Sheti : Në Tokën e All-llahut!
 | Titulli: Re: Plaku dhe Djali Mon 30 May 2011 - 12:27 | |
| Es-selamu Alejkum Motrushe muslimanja Ma bani Hallall po tema juaj fshihet se ashte Postuar shuum ma heret nga Vellau Admin Allahu ju shperbleft per postimin. | | | | | | | "Çdo më bëjnë mua armiqtë e mi?! Unë Xhennetin e kam në zemër, kudo që të shkojë ai është me mua. Në qoftë se do të më përzënë nga vendi im, atëherë kjo për mua do të jetë turizëm dhe do të kem mundësi të përhapë dritën e Allahut! Në qoftë se do të më burgosin, atëherë kjo do të jetë veçim me Allahun, do ta adhuroj Allahun pa pasur preokupime! Në qoftë se do të më vrasin, atëherë do të bie shehid në rrugë të Allahut subhanehu ue teala!" Shejkhul Islam Ibn Tejmijje rahimehullah | | | | | | | | | | | | |
| |
|
Sponsored content
 | Titulli: Re: Plaku dhe Djali  | |
| |
|