Vellezer...ky eshte nje program qe e ben kpmpjuterin te vazhdoje me bismilah dhe te mbaroje me bismilah.....ME ZERIN E MESHARI RRASHID EL-AFASI
JA KU ESHTE LINKU
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
Mos na harroni nga duate tuaja te sinqerta